30 Kasım 2012 Cuma

Satamadığın Kumaşı Dikeceksin :))


Geçen haftalarda kumaşçıya gittiğimde çok beğendiğim kumaşları topuyla kucaklayıp getirmiş ve facebook sayfamda satışa sunmuştum. Cupcake li olanı hemen hemen tükendi ancak bundan elimde biraz kalmıştı. Bende kendime tunik diktim. Yakalarına da Tubacan dan aldığım zımbaları iliştirerek zımba modasına uyum sağladım :)
Kol detayı... Aslında bu da bahtsız işlerden biri oldu, tam 3 kez düğme değiştirdim. En sonunda da aldığım düğmeler iliklere dar gelince takıp çıkarmayayım diye zorla ilikledim ve önünü boydan boya diktim. (Giyip çıkarmak için üstten biraz mesafe bıraktım tabi)




Model Burda Dergisi 04/2011. Göğüs pensleriyle oynama yaptım çok aşağıdaydı. Sırt penslerinden de aldım biraz çünkü sırtı çok boş duruyordu.

20 yorum:

  1. ben cok beğendim bunu beğen butonu olsa bascaktım walla:)) gercekten kumaş cok şık sende cok güzel değerlendirmişsin mşllh:))ben hala böle kıyafet dikmeye cesaret edemiyorum kumaşı ziyan ederim diye:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) İlahi Meryem.. Kese doğraya giyilebilir şeyler dikiyorum sonunda :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Merhaba,
    ellerinize sağlık, güzel olmuş gömleğiniz ama dikkatimi çeken şey desenin cupcake değilde kral tacı olduğu ve yanlış görmediysem tacın üstündeki de haç. Normal şartlarda "+" işareti farklı anlamlar içerebilir ve kullanılabilir ama bu şekilde bariz anlamı olunca üstte taşımak sakıncalı diye biliyorum:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma Hanım, teşekkür ederim. Bende dikmeden önce iyice inceledim ancak baskıları tam değil yani tam haç şekli görünmüyor ve bu nedenle önemli olan niyet diyerek kullandım.

      Sil
  3. ellerinize sağlık :) bundan sonra face sayfanızı takip ediyorum ve yeni kumaşlarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. süper olmuş ne büyük marifet ellerine sağlık

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. çok hoş olmuş bahar hanım ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemin hanım.. Sizin diktiklerinizden aldığım cesaretle penye kumaşlar aldım umarım başarabilirim :)

      Sil
  6. İyi yapmışsın, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş elinize sağlık zımba detayıda iyi olmuş. güzel günlerde giyinin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mesude,böylelikle zımba hevesimi de almış oldum :)

      Sil
  8. süper süper bayıldımya

    YanıtlaSil
  9. Elimde o kadar cok kumas varki anlatamam.bende nasil degerlendirecegimi bilemiyorum.senin kadar guzel dikemem.cesaret edemem kumaslari kesmeye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende böyle diyenlere hep diyorum ki ; ilk 3 yıl hiçbir diktiğimi giyemedim hepsi çöpe gitti ağzı burnu bi tarafa gidiyordu çünkü :) kese doğraya öğreniyorsun :) Hİç acıma kumaşlara çünkü evdeki o stok hiçbir zaman erimez :)

      Sil
  10. benim msjım görünmemiş yanlışmı yaptım acaba çok güzel olmuş tam tarzım olmuş bayıldımya söke dike böyle güzel yerlere ulaşılıyorsa bende umudumu kesmeyeyim benim makinemde bir problem var galiba güzel dikiş yapamıyorum eğer kumaşı çekmesem kalıyoolduğu yerde incecik incecik dikiyo bir bilen varsa veya biliyorsanız çözümünü bir fikriniz varsa bilgilendirebilirmisiniz güle güle kullanın tekrar söyliyim çooooooooookk güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle umudu kesmemelisin bencede :) sizin makinenin dişlileri mi yürümüyor acaba hani dikiş yaptıkça kumaşın altında tıkır tıkır yürüyen dişliler var ya onlar işte.. bir servise götürün bakalım ne diyecek

      Sil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk