1 Temmuz 2013 Pazartesi

İki Mutfak Önlüğü, Biri Büyüğe Biri Küçüğe :)

Pinterest'te gezinirken elbise görünümlü mutfak önlükleri ilgimi çekti ve çok hoşuma gitti. Benim neyim eksik birde ben deneyeyim dedim. Üstü kalp şekilli eteği de kloş etek gibi kestim. Dikileli epey oluyor ama şu sıralar işyerindeki aşırı yoğunluktan dolayı yorgun düşüyorum ve fotoğraflanıp  yayınlanması biraz zaman alıyor.

 Bu sefer mutfak önlüğünü tamamlayıcı kep diktim ama sanırım ilk deneme çok başarılı olmadı. Yani biraz daha kabarık ve uzunluğu fazla olabilirdi.
 Retro bir tarz yakalasın diye hem boyundan hem belden bağcıklı yaptım. Şu an sahibi yok, paketlendi bekliyor, bir kısmetlisi vardır elbet :)
 Yeni yıl çekilişi yaptıklarında Ahmet Kaan'a sınıf arkadaşına hediye etmesi için bu takımın aynısından dikmiştim. Şimdi de bakıcımızın Ahmet ile yaşıt kızına karne hediyesi olarak dikildi ve karne gününden bir gün önce ön hazırlık olarak hediye edildi.
 Yakada boyun uzunluğunu ayarlamak için minik bir kalp düğme var.
 Arkası da pembe kumaşla astarlandı.
Bir önceki yazımda gelen güzel yorumlara çok teşekkür ediyorum.Tek tek dönüp cevaplayamadım ama inşallah şu yoğunluk geçsin hepsine döneceğim. Malum önümüz mübarek Ramazan millet ne yiyecek ne içecek denetlemek lazım ;)


17 yorum:

  1. maşallah kızın çok güzel Allah nazarlardan saklasın.tabi onlükte çok güzel onu görmedim sanma..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mesudeciğim ama kız benim değil arkadaşımın kızı benim büyük olan oğlan 9 yaşında. Güzel dileklerin ve yorumun için çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Bence kep çok hoş olmuş iki takımda süper vallahi iyi günlerde kullansınlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Aycan ilki evde daha sahibi yok ama ikincisi sahibine ulaştı çoktan

      Sil
  3. baharcım blogunu geçen gün baştan sona didik didik ettim ve şu son postundan sonra gördümki gerçekten elin çok güzelleşmiş her yaptığın bir öncekinden çok daha güzel oluyor maşllah sana...ellerine zeval vermesin allah...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryemciğim çok teşekkür ederim. Bazen bende eski diktiklerime bakıyorum hatalarını görüyorum, pratik yaptıkça insan alışıyor. Ben şimdi dikişe yeni başlayanlara bakıyorum bloglar ve konu ile alakalı siteler,videolar sayesinde benim yıllarca boza yapa kara düzen öğrendiklerimi birkaç yapmada öğreniyorlar :)

      Sil
  4. harika kuşlara bayıldım.Tam da yaşına göre.Bence onları mutfağa alıştırmanın kurnazca bir yolu da olabilir;) ne dersiniz.?Bu arada ben de blogumda kelime doğrulamayı kaldırdım.Haberiniz olsun.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ama ben kuşlusu da onun sanmıştımmm.Özür dilerimmmm.

    YanıtlaSil
  6. Çok şekerler. Kep çok güzel olmuş. Sahibesi de güle güle kullansın. Bu güzellikle bu önlük hemen gider. Küçük önlükler de çok güzel Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. ba-yıl-dım, çok güzel görünüyorlar

    YanıtlaSil
  8. Süper olmuş. Çok güzel gerçekten. ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  9. yine çok cici şeyler dikmişsin canım :) ellllerrrrine sağlık :)



    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Super olmus yine her zamanki gibi eline saglik :)

    YanıtlaSil
  11. Gri klos görünümlü diktiginiz onlugun olculeri varmi acaba yada kalibi çok begendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kloş etek kalıbını uyarladım, basit kloş etek kalıbı yazıp aratırsanız epeyce anlatım var

      Sil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk