8 Mart 2010 Pazartesi

Ve Final......

 

Herkese merhabalar...Konser biletilerini satıp ortadan kaybolan organizatörler gibi etkinliğin en heyecanlı yerinde belki de en lazım olduğum yerde ortadan kayboluverdim :)) Annem geldi, zaten 4 günlüğüne gelmişti, birbirimize doyalım diye ayrılmadık hiç... Evde internet olmadığından cep telefonumdan okuyabildiğim yorumlara da dönemedim, çok çok özür diliyorum herkesten. Umarım herkes hediyesini almıştır. 1-2 problemli gönderi var sanırım onlarda inşallah bugün alırlar.
Öncelikle herkesin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun diyorum. Dünya bizimle güzel :)) 
Beni bu etkinlikte yalnız bırakmadığınız ve mahçup etmediğiniz için çok teşekkür ederim. Kimi arkadaşlarımı telefonla da dürtükledim verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür diliyorum. Canım Fosiciğim beni aradı hatırımı sormak için, ona da hemen bir görev yükleyiverdim benim yerme bir yorum yazar mısın diye ona da çok teşekkür ediyorum.
Gün içinde zaman müsait olursa eşleştirmeleri yazacağım. Benim asıl hediyem canım ciğerim Gülen'imden geldi. Çok teşekkür ediyorum Gülen'e. Ama postacı kapımı 6 kere çaldı :)) Layık olmadığım halde birbirinden güzel paketler karşıladı her seferinde beni. Annemle bayıla bayıla açtık paketleri, içinden çıkanları taktık takıştırdık, sevdik, okşadık beraber.... Üstteki ilk resim Gülen'imin paketi. Şu çilek ne diye merak ediyorsanız işte açılmış hali :


İkinci paketim güzel yürekli, ince fikirli insan Yelda'dan geldi
 

İnanılmaz detaylar vardı. Nasıl mutlu olduk nasıl sevdik paketimizi, kahvemizi de ağız tadıyla içtik:)
Diğer paketim canm arkadaşım, güzel insan Şule'den geldi....
Önce kolyenin takılış tarzını bir türlü anlayamadık, anlayınca da kendimize güldük... Kemerime de bayıldık, Ahmet Kaan'da anahtarlığı okşadı durdu :))
Sonraki paketim etkinlik boyunca beni yalnız bırakmayan canım arkadaşım Sevim'den geldi
 

Zaten paketi açınca rengine vurulduk... Tam benlik şıkır şıkır, parlak, havalı...... En kısa zamanda bir tülbent alınarak kenarına dikilecek ve keyifle kullanılacak....
Diğer pakette becerikli, maharetli ve güzel yürekli insan Rukiye'den:

Allah'ım bir hediyenin paketi bu kadar mı şık olur... Şu üstteki dore kumaştan zarf hediyelerin paketiydi. Süper havalı peçeteliğim, tepsi örtüm ve peçete halkam oldu.... Arada çıkarıp çıkarıp seyrediyorum..
Son paketim sevgili elma yarısı, güzel ve ince düşünceli arkadaşım Sedef'imden:
 

Canım benim nasıl tek tek işlemiş o boncukları. Bir çok blogta görüyor ve iç geçirmekle yetiniyordum. Canım benim tek tek işlemiş yollamış bana. Hayran kaldım ....

Tekrar tekrar herkese milyonlarca teşekkür ediyorum. Paketi eline geçmeyen varsa lütfen bana yazsın bir çözüm arayalım. Herkesten bugün gelen hediyelerini yayınlamasını rica ediyorum. Beni yalnız bırakmayan, mahçup etmeyen, arayıp soran, yorum bırakan tüm arkadaşlarım sağolun varolun, Bugün kendimize kısa da olsa bir zaman ayıralım, bir arkadaşımızı arayalım, bir kahve içelim... Biz olmasaydık dünya ne kadar eksik bir yer olur du değil mi?

40 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel, arkadaşlarımın eline sağlık. 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cicilerini hepsi birbirinden güzel..bizi böyle bir etkinlikte buluşturduğun için teşekkürler...bu arada canım benim yolladığım arkadaşımın kargosunu sanırım bu gün teslim edecekler şirket öyle demişti takibini ulaşmış mı yapabilir misin acaba teşekkürler tekrar

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler fadişim :))
    hülyacığım sağol canım, arkadaşa döndüm ben bir problem olursa bana döner herhalde.

    YanıtlaSil
  4. GÜNÜN KUTLU OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU.GÜLE GÜLE KULLAN HEDİYELERİNİ.

    YanıtlaSil
  5. kadınlar günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  6. baharcım senin de dünya kadınlar günün kutlu olsun.dünya bizimle güzel...
    benim hediyem henüz gelmedi o yüzden biraz boynum bükük kaldı..napalım kısmet değilmiş.belki akşama kadar gelir.gelirse hemen yayınlıcam.öpüyorum seni...böyle güzel bir etkinlik düzenlediğin için de tekrar teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  7. Bahar'ım, şenliğim; Sen daha iyilerine layıksın. Bütün armağanlarını mutlulukla kullan. Beğenmene çok sevindim. Güzel arkadaşlardan gelen bütün armağanların hepsi de çok güzel. Güzel günlerde kullan canım benim.
    Ben el becerisi olmayan biri olarak ancak bu kadar oldu :( Anlayışın için ayrıca teşekkürler :)
    Ucuna halka takmayı unuttuğum o kalp bir süs değil anahtarlıktır sayın bayan :P Sen yazında fark ettim ucuna halka takmadığımı biliyor musun?
    Öpüyorum.

    BU ARADA KATILIMCI ARKADAŞLARA NOT:
    MAVİ KUŞ İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.

    YanıtlaSil
  8. nineciğim ve adadenizim çok teşekkürler :)

    filizciğim canım inşallah bugün eline geçer canım perşembe günü yollandı seninki yurtiçi kargoyla, ne olur boynun bükük kalmasın....

    gülenciğim ben biliyodum zaten anahtarlık olduğunu valla bak hatta anneme gösterdim bak anahtarlık diye, oraya yazmayı unutmuşum demek :)) annemle fotolarımızı facebooktan görebilirsin canım sesimiz kadar yüzümüz de benziyor mu bak bakalım :))

    YanıtlaSil
  9. baharcım hepsi harika güle güle kullan :) bir kezde buradan teşekkür edeyim bizi böyle bir etkinlikte buluşturduğun için :)

    ben erken davranıp hediyemi yayınlamıştım bugüne beklemeden :) bugün yeniden yayınladım hemde kullandığım halini gösterdim hediyemin :)

    herkesin kadınlar günü kutlu olsuuunnn :) öpücükler :)

    YanıtlaSil
  10. güzel, keyfili bir etkinlik oldu;) birazdan yazımı yayınlayacağım

    YanıtlaSil
  11. canım böyle güzel bir etkinlikte bizlere önayak olduğun için teşekkür ederim, günümüz kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  12. güle güle kullan ..günün kutlu olsun ..

    YanıtlaSil
  13. gününüz kutlu olsun.çok organize süper bir etkinlikti.tekrar teşekkürler.herkes hediyelerini iyi günlerle kullansın..
    içinden çıkan sevgi herşeyden önemliydi..bir dahakine görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  14. baharım etkinlik fikri süperdi. organizasyon harikaydı emeğine sağlık. Hediyelerine vuruldum canımcım güzel günlerde kullan hepsini. Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Hediyelerini güle güle kullan Bakarcım..
    Verev bereden yaptım ve yayınladım,bakarmısın?

    YanıtlaSil
  16. Canım ne güzel hediyeler hepsini güle güle kullan.Kadınlar günün kutlu olsun canım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Hediylerin cok güzel,iyi günlerde kullan hepsini.:)

    Kadinlar günün kutlu olsun canim.:)

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar Baharcım.Gününn güzel geçsin inş.

    YanıtlaSil
  19. sevgili bydg, selma, kelebek, nagice, saniye, tatesal, bucanni ,birsen ve elzemhobby ...canlarım ciğerlerim çok teşekkürler sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum :))

    YanıtlaSil
  20. hepimizin kadınlar günü kutlu olsun canım. Harika bir etkinlik oldu gerçekten emeğine sağlık teşekkürler. Hediyhelerinin hepsi harika iyi günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Bahar Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. Bizi böyle sıcacık bir etkinlikle daha bir kaynaştırdığın için teşekkür ederim. İnternetin en güzel şekliyle kullanımı bu olsa gerek. Türkiye'nin dört bir köşesinden sevgi dolu yürekler.

    YanıtlaSil
  22. Hediyelerini güle güle kullan Baharcım....Bir sorun çıkmadan sonuçlanmasına sevindim..Selamlar

    YanıtlaSil
  23. güzel bi kutlama sevinç olmuş sana heiyeler süperrrr güle güle kullan

    YanıtlaSil
  24. Güle güle kullan hepsini Bahar'cığım.Haydi bakalım darısı başka organizasyonlara. Senin de kadınlar günün kutku olsun.Sevgiker.

    YanıtlaSil
  25. Çok güzel bir organizasyondu. Yenilerini bekleriz. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  26. nur'um,özden'im, iffet'im, funda'm, nedret ablam, sakagun'um... çok teşekkürler ... herşey sizlerle güzeldi

    YanıtlaSil
  27. Hepsi de birbirinden güzel, güle güle kullan Bahar'cığım. Senin de kadınlar günün kutlu olsun canım.

    YanıtlaSil
  28. Bu güzel organizasyonun kahramanı günümüz kutlu mutlu olsun. hediyelerini en güzel günlerinde kullanmanı diliyorum.

    YanıtlaSil
  29. Canım kaç gündür çok yoğundum,okul maçlarımız bütün zamanımı yedi,yuttu.Sana teşekkür etme fırsatını ancak bulabildim.Hediyelerim benim için tam anlamıyla bir sürpriz oldu.İğnelik ve çantam çok güzel,çok şirin ve senin içtenliğini temsil ettikleri için çok değerliler..Yakanı güle güle kullan,beğenmene çok sevindim.Tekrar çok teşekkür ederim canım Ahmet Kaan'ı ve seni çok öperim..DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.SEDEF

    YanıtlaSil
  30. En son ben geldim heralde herzaman olduğu gibi

    Canım etkinliklerden pek haberim olmuyor, öncelikle haber verdiğin bizleri organize ettiğin için sana çok teşekkür ediyorum.
    Hediyelerin hepsi çok güzel güzel günlerde sevgiyle kullan
    GÜNÜN KUTLU OLSUN

    YanıtlaSil
  31. Günümüz kutlu olsun arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  32. hepsini güle güle kullan canım, çok güzeller ;D

    YanıtlaSil
  33. Cicilerinizi güle güle kullanın..
    Kadınlar günümüz kutlu olsun canım.
    Sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  34. nası kaçırdım bu etkinliği :(((

    YanıtlaSil
  35. baharcım çok geçmiş olsun öncelikle.sanırım problemsiz sonuçlandı.gününü kutluyor ve sevgilerimi gönderiyorumm

    YanıtlaSil
  36. Baharcım öncelikle böyle bir etkinlik yapıp bizleri heyecanlı bir bekleyiş içinde bıraktığın için teşekkür ederim canım.

    Ben hediyemi ancak dün alabildim, sevgili kelebekana'dan gelmiş sağolsun :) Ama dün migrenim tekrarladığı için herhalde bugün yazabilicem ve resimleyeceğim. İlgin için ayrıca teşekkür ederim...

    Hediyelerin de ayrıca çok güzellermiş, en şanslısı sensin yani :), herkesten hediyeler gelmiş, güzel günlerde kullan güzelim...

    YanıtlaSil
  37. bizim gibiler'im, rukiye'm, sedef'im, yelda'm, suzy'm, antigon'um, noyumberry'm, yasemin'im, gönüldenele'm ve sibel'im.... evet en şanslınız benim çünkü sizler gibi güzel arkadaşlara sahibim.. çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  38. canım benim.. hediyelerini güle güle kullan..
    mutlu ve mesut kal..
    emeklerin için bir kere daha çok teşekkür ederim..

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  39. Baharcım harika bir etkinlik oldu ccanım benim çok sağol. Herkes çok mutlu oldu :) Bugün bütün blogları gezdim, hediyeleri ve güzel yazıları okudum. Herkes son derece mutlu. Bu çok güzel bir şey. Sen ilk günden beri acaba olacak mı, yüzümün akıyla çıkabilecek miyim bu işten diyordun. Bak oldu işte, ve son derece kusursuz oldu. Tekrar tebrik ediyorum. Kocaman sevgilerim ve öpücüklerimle...
    Ha bu arada artık bütün etkinlik organizasyonlarını senden bekliyoruz. En yakın etkinlik 23 Nisan. Güzel birşeyler yapar mıyız?

    YanıtlaSil
  40. çelebi'm sağol canımmmmmmmm.

    fatmacığım çok çok teşekkürler.Artık ben misyonumu tamamladım bir dahaki atraksiyonları sizlerden bekliyorum :))

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk