12 Kasım 2015 Perşembe

Sonbahar..

 Aslında tam olarak ne yazacağımı bilmeden bir iki güzel fotoğraf eşliğinde mini bir yazı yazayım diye bilgisayarın başına oturdum. Sonbahar her yere olduğu gibi bize de güzellikleriyle, sarı yaprakları, rüzgarı, ürperten soğuğu ile geldi. Bölge iklimi olarak diğer yerlere göre çok daha güneşli bir sonbahar geçirsek te ara ara varlığını bize hatırlatıyor.
Ben sonbaharı sevenlerdenim. Evde oturmaya mecbur bırakan havasını seviyorum. Hele yağmur olunca daha bir güzel oluyor, sanki yeryüzü yıkanıp temizleniyor ve sen bu evrensel arınmaya pencereden (hele ki ehli keyifsen elinde bir fincan kahve ile) şahit oluyorsun.
 İlk iki fotoğraf apartmanın bahçesinden. Saatler alınmadan önce iş çıkışı 5-10 dakika bile olsa oturuyorduk ama saatlerin alınmasıyla tamamen karanlığa kaldığı için pencereden bakmakla yetiniyoruz.
 Sonbaharın salına salına yürüyüşünü izlemek isteyenlere kahve ikramımdır :) Bu tek başına içmek isteyenlere...
 Bu da sevdiği biriyle sonbaharı izlerken ilkbaharın gelmesini bekleyenlere :)
Bu da yine çift kişilik, bol çene çalarken kahveyi nasıl içtiğini anlayamayanlara :)
Herkese mutluluk dolu günler dileğiyle.

14 yorum:

  1. Merhabalar, herkesi etkisinde bırakan hazan tutkusu, yazmadan geçemiyor kimse ama şu an tekim bende kahve istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O istek geldiğinde geçmesini beklemeden hemen içmeli :) Afiyet olsun şimdiden :)

      Sil
  2. evrensel arınma tabirin çok hoşuma gitti bacım.. hele ki keyfin varsa camdan izlemek karanlıkta da olsa harika bir mutluluk bence de.. neşemiz daim olsun karanlıklar bize vız gelir... ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni görmek ne güzel canım benim <3 amin neşemiz daim olsun inşallah

      Sil
  3. Bende çok severim yağmuru ve ehl-i keyif bir halde kahvemle seyretmeyi, ne güzel yazmışsın Baharcığım, kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendime kahve yapıp içecek vakit bulunca kendim için çok güzel şeyler yapmış, kendime vakit ayırmış gibi hissediyorum :) Sevgiler benden :)

      Sil
  4. Bahçeniz çok güzel görünüyor o bahçede sonbahar da güzel yaşanır ben en alttaki kahveyi alayım canım anca keser beni ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen sana geliyor canım koca bir fincan kahve :) Evet bahçemiz çok güzel, şükredecek şeylerimiz olduğunu hatırlatıyor bize

      Sil
  5. İnstagramda bol kahveli paylaşımlarını takip ediyorum yeni bitirmiş olduğum zaman bile yine canım çekiyor. Şimdi gecenin bir vakti kahve resimlerini görünce yine içesim geldi. :))) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. İnstagramda bol kahveli paylaşımlarını takip ediyorum yeni bitirmiş olduğum zaman bile yine canım çekiyor. Şimdi gecenin bir vakti kahve resimlerini görünce yine içesim geldi. :))) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Kahveler harika ama Bendeki veletler oturup bir sonbahar yapraklarını seyrederek resimdeki gibi kahve yudumlamaya izin vermiyorlar ki ;))) size sımdı bana da coçuklar Büyüyünce şimdiden afiyet olsun ;)

    YanıtlaSil
  8. Kahveler harik agörünüyor , insanin ister istemez cani cekiyor :) ne diyelim sizlere afiyet olsun:)
    Bu arada ben buralarda daha yeniyim benim de Bloguma ugrarsaniz cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  9. Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
    Tüm Müslüman Aleminin Mevlid Kandili Mübarek Olsun.http://www.marifetane.com/

    YanıtlaSil
  10. İstanbul evden eve nakliyat firmaları

    İstanbul Evden Eve Nakliyat HANKOÇ Ev Taşıma

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk