23 Kasım 2009 Pazartesi

Bitmek bilmeyen mor elbise

Hani bitmek bilmeyen sürünen işler vardır ya işte bu elbise aynı o işlerden biri... Önce uzun olarak kestim . Düğmeleri için bekledi., sonra lastk iplik için bekledi.... Lastik ipliği dikerken kaybettim biraz da yenisi için bekledi.. Sonra uzun halini beğenmedim kısaltttım, diktikten sonra ütü sepetinde 10 güne yakın bekledi. Tam ütülendi fotoğraf makinası arıza yaptı... Bu kadar maceradan sonra giydim foto çekildim tam çıkarırken düğmesi koptu.. Yani lanetlimidir ne anlamadım bir türlü zaten dikerken bile sıkıntı verdi. Bir daha giymeye cesaret edebilecek miyim bilemiyorum bu durumda :))
Ay çoraplarımda uyumlu olmuş yeni gördüm :)

model 2009/9 burda dergisinden

17 yorum:

  1. Ayy evet ya ne uğraştırır bazılrı dimi,bitmek bilmez,illallah dedirtir.Ama güzel olmuş sizin elbiseniz,güzel günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
  2. okurken cok güldüm :)..sonunda bitmi$ ya sen ona bak bence.:)
    Ama bu kadar zahmete deymi$,ellerine saglik canim!
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bi elbise olmuş bu ya bayıldım..güle güle giyinmeler.

    YanıtlaSil
  4. giy bence güzel olmuş, emeğin boşa gitmesin,. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. çok çok güzel olmuş ellerine sağlık.bazı işler bir günde olur bazıları da aylar sürer gerçekten. ama bu kadar uzun sürdüğüne değmiş.

    YanıtlaSil
  6. uğraştırmış seni ama değmiş canım ya ellerine sağlık. renge ve modele bayıldım

    YanıtlaSil
  7. walla o kadar çileye değmiş bence..;) kesinlikle tekrar tekrar tekrar gıymelısın..:) çok beğendim modelini de..;)

    YanıtlaSil
  8. bence beceremeyenlerin gözü kalıyor ondan ehheehhe :) kim ben mi? yok canııımmm :)))

    YanıtlaSil
  9. güle güle giyin eline saglik güzel olmus :)

    YanıtlaSil
  10. sevgili arkadaşlar sağolun varolun ben bunca şanssızlıktan sonra kesin bir tane bile yorum alamam diye düşünmüştüm :)) güzel yorumlarınız beni mutlu etti

    sevgili çatı katı alemsin valla nazarın mı değdi aceba ???

    YanıtlaSil
  11. canım sen hangi ipi bana yaz, bayramdan önce göndereyim sana burdan. iş çıkışı çarşıya çıkacağım, kargoya veririm. bu arada kapı süsünü çok kıskandım, bilesin.. : ))

    YanıtlaSil
  12. canım arkadaşım, güzel düşünceli arkadaşım benim... ben şimdi çarşıyı bi daha karıştıracağım yine bulamazsan senden isterim :)

    YanıtlaSil
  13. Canım beklemeye deymiş süper olmuş. Güle güle giy.

    YanıtlaSil
  14. selam o model bendede var daha uçuş uçuş kumaştandı dimi onun malzemesi.. bende dikmeye yeltendim ama bi türlü cesaret edemedim. ama elinize sağlık güzel olmuş hayırlı bayramlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  15. sevgili bucanni teşekkürler :))

    sevgili adsız arkadaşım :) evet kumaş daha efil efildi ama bende kaygan bir kumaşı dikemeyeceğimi düşündüm o yüzden pamuklu kumaş seçtim. sanada iyi bayramlar diliyorum

    YanıtlaSil
  16. bu kadar güzel olacağı belliymiş de dikilirken nazar çıkmış bence. güzel günlerde bol bol giy inşallah, ellerine sağlık ;D

    YanıtlaSil
  17. bende kapalıyım bahar abla ve dıktıgın butun tunık modellerını cok begenıyorum buda dahıl olmak usere ama ben bu burda sayılarını nerden bulucam yenı basladıgım ıcın bunlar bende yok hazıran temmuz sayılarım var bırde agustos alıcam kac yere sordum bu senenınkı yok:(

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk