23 Aralık 2009 Çarşamba

Amigurumi..... Yapmasam olmazdı...



Hediyeydi çekilişti derken eklemeye fırsatım olmadı bunu. Modeli Nako'nun örgü dergisinden aldım. Daha doğrusu bunu örmek içn dergiyi aldım :)) Dedim ayol benim neyim eksik bende öreyim bi amigurumi ve Ahmet Kaan'ın yoğun ısrarları üzerine uçağa başladım. Bende iş bir tane mi sanki onu yap bunu yap derken 3-4 günde ancak bitti. Önce her çocuk gibi bayıldı oynadı bir süre ve tabi benim örmek için harcadığım zamandan daha kısa bir sürede sıkıldı ve kaderiyle başbaşa bıraktı şu an... İlk denemem olduğu için hafif aerodinamiği bozuk bir tarafa yatıyor daha fazla ama ben pek bi beğendim :))


13 yorum:

  1. Tabiki çok güzel olmuş :) Gerçekten ilk deneme için süper. Elinize emeğinize sağlık. Diğer modelleri de merakla bekliyorum.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler sizin gibi bir üstaddan duymak harika :)

    YanıtlaSil
  3. HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK.DAHA ANLAMADI MI SİZİN ÖRDÜĞÜNÜZÜ BİR FARK ETSİN ANNE ELİNDEN ÇIKTIĞINI HEP SİPARİŞ VERECEK İNAN BİZDE ÖĞLE OLUYOR.YIKA YIKA OYNASIN ÇOK ZARARSIZLAR

    YanıtlaSil
  4. napıcaz biz senle bilmiyorum. vakit yetmiyor. gene yapmak istediğim bir şey yapmışsın eline sağlık canım. kurdela işi, tel kırma, amigurumi.. daha neler neler var istediğim. ama örgüden sıra gelmiyor..

    YanıtlaSil
  5. NİNEM BENİM SAĞOLASIN VALLA YORUMUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM :))

    NURCANCIĞIM VALLA AĞRILAR BİR YANDAN AMA DURAMIYORUM SÜREKLİ AKLIMDA NE ÖRSEM VAR ÖRGÜMANİK OLDUM DİYORUM BOŞA DEĞİL :))

    YanıtlaSil
  6. baharcım ilk amigurumin olmasına rağmen gayet güzel olmuş ben de yapmıştım birkaç parça birşeyler çok zevkli oluyor..

    YanıtlaSil
  7. Çok şeker tombiş olmuş sıkası geliyo insanın :)

    YanıtlaSil
  8. rengine bayıldım çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  9. ELLERİNE SAĞLIK

    HERGÜN BAKIYORUM BLOGUNA

    BANADA BEKLERİM :)

    http://sevecensevecen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Süper olmuş canım çok başarılı, yeni amigurumiler bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  11. kızlar sağolun güzel yorumlarınız için hepinizi seviyorum :))

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk