18 Ocak 2010 Pazartesi

İki yeşilli kuş ayaklı şirin yelek


Selamlar selamlar selamlar.... İşte karşınzda iki yeşilli yelek :) Evde ne zamandır örülmeyi bekleyen ama bir türlü sıranın onlara gelmediği yeşil iplerim vardı. Bende bu şekilde ön, arka ve lastikleri kontrast şekilde örmeye çalıştım. İpim Alize Lanagold.


Fotoğrafta Ahmet'e kolunu kaldırtmayı başaramadım bende oğlum bi asker selamı ver dedim hemen böyle durdu :)) Renlerin çaprazlanışı burada belirgin :)



Yeleğin modeli bu. Annem kuş ayağı derdi. Nakonun sitesinde yıldız modeli olarak geçiyor ama ben yinede kuş ayağı diyeceğim. Pembe yelekle bunun açıklamasını ekleyeceğim inşallah. Şu sıralar 10 Marifette başlattığımız kartpostal kampanyası ile uğraşacağım biraz. Birde fikrinizi almak istediğim bir konu var: Çeşitli forumlarda özel günlerle alakalı hediyeleşmeler oluyor. Ben maalesef üye olduğum forumu dahi takip edemiyorum ama hediyeleşmek istiyorum. En yakın 8 Mart Dünya Kadınlar günü var. Bu güne özel blogumda bir çekiliş düzenlesek ratgele arkadaşları birbirine eşlesek ve hediye olarak el emeği bir ürün (mesela dikiş bilenler bez torba örgü bilenler bir fular yada boyunluk, amigurumi yapanlar var yada telefon kılıfları veya takı yapan arkadaşlar var vs... çoğaltılabilir) ve mesela birkaç örgü yünü ya da başka birşey olabilir hediyeleşsek kimler katılmak ister? ve bu konuya dair yeni fikirleriniz varsa onları yorumlarda yazarsanız çok sevinirim.

27 yorum:

  1. çok şık olmuş ..
    ah keşke bende böyle örgüler ören biri olsaydım ...
    beceremeyince bari takdir edelim dedim...

    YanıtlaSil
  2. baharcım ellerine sağlık öremiyorum ben böyle modeller felan çok güzel yapmışsın. aynı renklerde ardaya babannesi ceket ördü yeni. renkler çok uyumlu bende çok begendim. bu arada oğlullarımızın odaları aynı bizimde odamız çilegin yarışçısı. güle güle kullansın oğluşun yeni yelegini...

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım nasıl da poz vermiş yavrum ya :)

    YanıtlaSil
  4. kuş ayağı daha uygun bu modele eline sağlık çok güzel olmuş iyi günlerde giysin.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş renklerde çok hoş,ellerine sağlık.Yakışıklı güle güle kullansın.

    YanıtlaSil
  6. yelek gerçekten çok hoşmuş. ben bu modeli hiç denemedim. ama güzel görünüyor
    Bu arada ben kampanyana dahil olurum.

    YanıtlaSil
  7. İyice alıştı bu delikanlı poz vermeye:))
    Harika olmuş annesi ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık Baharcım.Renkleri güzel kullanmışsın yine.Modeli biliyorum kuş ayağı denir ve de örgüyü güzel tutar.sünme falan yapmaz.

    YanıtlaSil
  9. çok güzel ne muntazam örmüşsün maşallah oğlun da güle güle ısınsın:))

    YanıtlaSil
  10. baharcım ellerine sağlık uzun zamandır uğrayamıyordum yelek çok tatlı olmuş yeşil rengin hastasıyım zaten modeli de güzel durmuş, eline sağlık..
    Bahsettiğin hediyeleşme konusuna gelince eğer öyle bir girişime başlarsan ben de katılabilirim, zaten bütün yaptıklarım hediye olarak gidiyor, bu şekilde de hediyeleşmek beni mutlu eder, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. cok guzel ellerıne saglık arkadasım

    YanıtlaSil
  12. Örnek güzelmiş,açıklamasını da koyarsın bi ara:)adres değişikliği yaptım,yeni sayfama bekliyorum ;)http://sibelleherseydenbiraz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Örnek güzelmiş,açıklamasını da koyarsın bi ara:)adres değişikliği yaptım,yeni sayfama bekliyorum ;)http://sibelleherseydenbiraz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Renkler çok güzel uymuş, örnekte çok hoşuma gitti, emeklerine sağlık canım. Fermuarlı olması daha bir kullanışlı oluyor, en azından ilik derdi kalmıyor.

    YanıtlaSil
  15. Yelek süper olmuş,ellerine sağlık...Oğluşda güle güle giyinsin..Bende tunus işiyle bu modele yakın bir yelek örüyorum oğluşuma...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. renkler ve model çok güzel ama yeleğin güzelliğine güzellik katan oğluş yine bir numara.
    Canım hediyeleşme etkinliği yaparsan bende varım.

    YanıtlaSil
  17. canım ellerine emeklerine sağlık nasılta tatlı bir çcuk bu ya yerim ben o yanakları

    YanıtlaSil
  18. Canım ya Ahmet çok şeker :) yeleğide çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  19. Ahmet'in yan gelirlik işi belli oldu. O bir model, o bir marka :)))) Bu yelek DE güzel olmuş. Ören Bahar :) bundan sonra senin adın ören Bahar :) Bahar Yorgun'a hala gülüyorum :) Arkadaşlarıma anlatıyorum, onlar gülerken onlarla birlikte bir daha gülüyorum :)8mart organizesi iyi fikir. Talibim ama çok beceriksizim :D
    Öptüm. Asker selamı veren Ahmet'i de öptüm.
    Ahmet her poz için ören annenden para al :D

    YanıtlaSil
  20. canlarım ciğerlerim çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. bana yorum yazan o parmaklarınız dert görmesin :)))
    hediyeleşmelerle birbirimize daha ısındığımızı hissediyorum. inşallah şubat başı gibi etkinliğimizi hazırlarız mart başı gibi de gönderim yaparız.

    beni güzel yorumlarıyla destekleyen sevgili arkadaşlarım sevgi, ece, stil direktörü,bir yudum hobi, makina hobi, ada ve deniz,bizim gibiler, elzem hobi, serap, selma, eda, sibel, birileri anlatsın, tatesal, saniye, sevim bucanni ve gülenciğim... çok teşekkürler hepinizi seviyorum :))

    YanıtlaSil
  21. CANIM ADAŞIM YELEK HARİKA OLMUŞ...
    HEDİYELEŞME KONUSUNDA BENDE VARIM :) HABERİM YOKTU BUNDAN SANİYECİĞİM HABER ETTİ SAĞOLSUN...
    BU ARADA ÖZEL MSJDAN BANA ADRESİNİ YOLLARMISIN BİTANEM PASPASIN YARIN YOLA ÇIKACAK İNŞALLAH ÖPÜYORUM :)

    YanıtlaSil
  22. canım adaşım teşekkür ederim hemen yolluyorum :))

    YanıtlaSil
  23. merhaba yelek çok güzel olmuş bende bu modelden birşeyler örmeyi düşünüyordum iyiki açıklamışsın çok sağol canım ben örgüdünyasından fatma_onur

    YanıtlaSil
  24. sevgili fatma çok teşekkürler.. ben forumu yeni yeni keşfediyorum internete zaman bulabiliyorum bu günlerde

    YanıtlaSil
  25. Canım merhaba..Bende örmek isteyip öremeyenler grubundayım.Örgün tek kelimeyle harika..Ama harika olan başka birşey daha var..Oğluşun çok tatlı poz vermiş hayran kaldım..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  26. paşakızı sağol canım güzel iltifatların için. benden de sevgiler

    YanıtlaSil
  27. maşallah!
    anne ne örse güzel,
    oğlan ne giyse yakışıyor,
    eline sağlık baharcım.

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk