25 Kasım 2010 Perşembe

Bir Mimdir, İki Mimdir....

Sevgili Bydg mimsever bin bünye olan beni mimlemiş :) Teşekkürlerimi sunuyor ve mim konusuna geçiyorum

Kitaplığınızın karşısına geçin.Gözlerinizi kapatın.Derin bir nefes alın.Elinizi kitapların üzerinde gezdirin ve birini seçin.Şimdi gözlerinizi açın.Bir kitap seçmiş durumdasınız.O kitabı satın aldığınız, ya da hediye gelmiş de olabilir, anı hatırlamaya çalışın.İlk kez okuduğunuzda neler düşünmüştünüz, hatırlayın.Şimdi sayfaları şöyle hızlıca bir dolanın ki, kitabın kokusu burnunuza gelsin.Evet, ne güzel bir koku bu!55.sayfayı bulun.Sayfayı tekrar okuyun.Sayfadan bir paragraf seçin ve mim konusu olarak bunu blogunuza yazın.Daha sonra siz de 3 arkadaşınıza cevaplaması için gönderin

Tamam gözlerimi kapadım ama derin nefes almayı unuttum :)) Tamam birazcık hile de yapmış olabilirim. Kitaplığımın mümkün olan en küçük görüntüsü bu zaten kitaplar çift sıra dizili dağınıklığı görmeyin diye mini bir fotoğraf çektim.


Çok sevdiğim bir kitap.... 2007 yılında almıştım..
Mükemmel bir kitap... Herkese tavsiye ederim.
Şimdi cevaplaması için 3 kişiye yollayalım. Hımmmm.....
Cevaplayıp cevaplamadıklarını bilmiyorum ama buradan sesleniyorum. Hu huuuuuu kızlar cevaplayın bakalım.

İkinci mim tarafıma gönderilmiş bir mim olmayıp tamamen kendi alınganlığımla sevgili Filiz'den yürüttüğüm bir mimdir. Konusunu sevdim: Tuhaflıklarınız :))
Bir bayan olarak tuhaf sayılabilecek özelliğim kıyafet alışverişlerinden pek hoşlanmamam olabilir. Mağazalara gidip saatlerce kendini kaptıran onu giyip bunu çıkaran insanları hayretle karşılıyorum. Bir şeyi beğendiysem dener alırım, onu giyip bunu çıkarmaya ne gerek var yahu...

Genelde sakinimdir desem yalan olur ama tepem bir anda atar ve o an geldiğinde karşımdakinin yaşı, konumu vs. çok önemli olmaz benim için. Ben susup içimde kalacağına o duysun onda kalsın değil mi?

Beni tanıyan insanların ilk tepkisi "Ne kadar soğuk bi insan"dır genelde

Uykuyla aram pek iyi değildir (şu hamilelik süreci dışında). TV de pek seyretmem, her sene bir dizim vardır genelde program takip etmem pek.

Çok aşırı titiz bir insan olmamama rağmen her zaman tepki gösterdiğim konu tabakların ve bardakların rafa yanlış dizilmesidir. Benden başkası dizdiyse ve benim yaptığım sıralama bozulmuşsa söylene söylene düzeltirim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :))

4 yorum:

  1. sevgiler, kaybolma arada bir böyle ses gelsin:)))

    YanıtlaSil
  2. Canım, baharım, şenliğim, yorgunum.. bazı sıkıntılara muhalefetteyim bugünlerde. Kendimi kendimde bulunca -ki yakındır- mimleri mimerim :)
    Öptüm gittim..

    YanıtlaSil
  3. geldim, mimi aldım, en kısa sürede cevaplayacağım şekerim.. muckkkkkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk