17 Mayıs 2012 Perşembe

Günün Karesi, Benden Haberler, Hakkımdaki 7 Şey Mimi

Günün Karesi fotoğraflarını seviyorum. O günün özeti oluyor sanki.
Aslında hazırlanması ve fotoğraflanması gereken bir sürü dikiş postu var ama canım bugün biraz çene çalmak istiyor :) Türk kahvesi eşliğinde tabi :)
Neler yapıyorum... Kızımla kendime aynı kumaşlardan anne-kız kıyafetleri hazırlıyorum. 2 tane hazırladım 3. sünü de projelendirdim. Önceki yazımda gösterdiğim tuniği diktim, aynı kumaştan kızıma elbise dikiyorum şimdi. Sırada kendime diktiğim kloş eteğin kumaşından kızıma fırfırlı etek var. Bir ceket, bir etek, iki tunik birde bebek elbisesi diktim halihazırda fotoğraflanmayı bekliyorlar. Mayıs ayı içinde hepsini fotoğraflamış olmayı umuyorum çünkü haziran başında annemlere, Balıkesir'e gidiyorum.
Sabahları yetişebilirsem hemen evin arkasındaki parkta spora gidiyorum. Emekli bir spor hocası var sabahları 9-10 arası herkese spor yaptırıyor. İsteyen katılabiliyor. Ben daha hiç 9'da yetişemedim ama en azından 20 dakikasına yetişebiliyorum, o bile kendimi daha iyi hissettiriyor. Bu sabahta gittik son 20 dakikada, spordan sonra biri Antep usulü dolma yapmış getirmiş, pide arasına onu sarıp yedik :))
Ahmet Kaan'da spor aletlerine koşuyor bu arada, Pınar'da yerlerde emekliyor toprak avuçluyor. 65 kilodan aşağı inemiyordum biraz faydası da oldu sanırım 1 kilo daha vermişim :)
Sevgili Modavesaire beni mimlemiş. Hakkımdaki 7 gerçek mimi.. aklıma gelenleri yazayım:

1) Her sabah 1 fincan kahve içerim. Saat 10 gibi kahve içme dürtüsü iyice artıyor. O saati atlatabilirsem içmeyebiliyorum :)

2) Boş durmayı sevmem. Elimde birşeyler olmazsa, birşeyler yapmazsam rahatsız olurum.

3) Oturup TV izleyemem. Saatlerce boş boş bakmak çok mantıksız geliyor. Sadece salı akşamlar Seksenler dizisini izliyorum. Ona da bayılıyorum. Sadece o akşam TV başındayım. Ama evde ses olsun diye açarım.

4) Ayakkabıda 41 numaraya dayandım :)

5) Çok soğuk ve mesafeli bir insan olduğumu söylerler. Aslında öyle değilim ya hu :)

6) Çok konuşmayı da sevmem. Yani konuşmayı severim ama çok konuşursam başım ağrıyor :)

7) İşime karışılmasından rahatsız olurum. Yani fikir alırım ama inatla karışılıyorsa tersini yapma meylindeyimdir.

Şimdi bunu baştan sona okuyunca pek bi itici insan tiplemesi çizmişim gibi geldi :) Yok yok neşeli hareketli bir yay burcu insanıyım ben :)

3 yorum:

  1. o çok ısrar edilince tersini yapma bende de var :) hatta öyle oluyorki bazen ben ısrar edildiği ve tersini yaptığımı sonradan farkediyorum o kadar ki bünye kendi kendine işliyor canım :)

    YanıtlaSil
  2. kahve ile çikolata miss görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. neşeli hareketli bir yay burcu insanı olduğuna tamamen katılıyorum!!!!
    yok kesinlik öyle :))

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk