24 Ekim 2014 Cuma

Ortaya Karışık Lütfen..

Evet evet bende herkes gibi hastaydım :) İlk defa bademcik iltihabı oldum. Ben bademciğin sonundaki -cik ekinden dolayı hafif bir hastalık sanıyordum ama grip falan da neymiş peh... Olacaksan bademcik iltihabı olacaksın:) Hala sabah akşam 1000'lik iğnelerim devam etmekteyim ve hala halsizliğin kollarından kurtaramadım kendimi..

Bu süre zarfında baktım 3 tane güzel çekiliş haberi var onlara katılayım da iyileşip dikiş dikme isteğim olsun dedim. Çok şanslıymışım ki hiçbiri bana çıkmadı. Hele Hande Erdede'nin dergi çekilişinden çok umutluydum nedense :) Dikmek istediğim birkaç model vardı bu creazione'nin bu sayısında. Nasıl olsa bana çıkar diye içimde kuvvetli bir his olduğundan dergiyi bile almamıştım :) Amaaan benim sözüm de parama geçer gittim aldım bugün hatta ben gidemedim arkadaşa aldırdım kendime hediye ettim.

Ama kendime aldığım bir hediye beni kesmedi tabi. Uzun zamandır kitap okumadığımı farkeden ben birkaç kitap aldım. İlk olarak mesleğimle de alakadar olduğu için bununla başladım. Eğer biraz ilginiz varsa bu tarz konulara okunmaya değer bir kitap ama bundan sonra ne yiyeceğimi bende bilmiyorum :( Daha kitabın yarısındayım, anlatım tarzı sürükleyici ABD'nin gıda üzerinde nasıl oyunlar oynadığını bilmek isterseniz tavsiyemdir.
Bu arada dikiş dikiyor muyum diye soracak olursanız çok hoş kışlık bir kumaştan pantolon dikmiştim kendime. Sadece paçalarını kıvırmak kalmıştı. Pantolon fermuarı dikişini bir türlü hatırlayamadığımdan dolayı o akşam 5 kere sökmeseydim belki de bitmiş olacaktı. Neyse sabah yaparım deyip hafif boğaz ağrısıyla yatıp sabahına acillik olduğum için paçaları dönmek üzere dikiş kutusunda bekliyor.

22 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun canım yaa ben de hastayım ama senin gibi değil normal grip. Kitabı merak ettim bulursam alıcam çabuk iyileş özlettin :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım artık iyileştim sayılır. Sana da çok geçmiş olsun

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun.İyisindir artık inşallah. :)

    YanıtlaSil
  3. Bademcik İltihabı bayram boyunca beni bayram öncesi bir hafta boyunca da cocuklarimi ele aldı ..ne ilaç alabiliyor ne de yatabiliyorum bitki çayları olmaz dediler ama tek çarem onlardi onlarla atlattim çok şükür geçmiş olsun bitanem herkes yakalandı ona bu mevsim ne yazık ki..Deccal tabakta acaip bir kitap ben de okumaya başlayıp bıraktım ürkütücü geldi ..hala senin hobi arayışına takıldım ama ben bir şeyler buldun mu ahsap işi biraz sarar gibi sıcak bakıyorum buna ben sen de bir dusunsen..:) sevgiler can tekrar geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Evet kitap beni de ürküttü ama bir yerini okuduktan sonra bazı şeyler komik gelmeye başladı. Yani bu meşhur aileler marsa tohum götürecekmiş yok efendim sonra nükleer bombayla dünyayı imha edecekmiş. Yani kendilerinin buna inanıyor olması komik geldi. Sanki herşey kendi ellerinde Allah'ı hesaba katan yok bir nevi ilahlık firavunluk ithaf ediyorlar kendilerine. Allah ördükleri çorapları başlarına geçirsin inşallah.
      Evdeki eski mutfak masasını zımparaladım onunla uğraşıyorum şimdi birkaç kat boyadım yetmedi boya alıp tekrar boyayacağım :) Sevgiler :)

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun baharcım.inşaAllah kısa zamanda iyileşirsin

    YanıtlaSil
  5. Çok çok gecmis olsun Baharcim... Evet bademcik çok agır bir hastalık benim kuzum iki yasindan beri cekiyo simdi beşbucuk yasinda. İnsallah saglina kavusur o temiz guzel dikislerinle burda olursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım size de çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir hastalık

      Sil
  6. çok geçmiş olsun canım :((

    YanıtlaSil
  7. ;D olacaksak bademcik olacagiz ha ! Buna cok güldüm valla dogru diyosunuz grip falan neymis cok iyi bilirim o ignelerden bende az yememistim zamanında:D bu arada deccal tabakta kitabı cok ilgimi cekti nedense;/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damdan düşenin halini damdan düşen bilir diye boşa dememişler :)

      Sil
  8. Çok geçmiş olsun canım arkadaşım :( Umarım en kısa zamanda toparlarsın. Dergiyi ben yolluyayım sana diyecektim okurken, baktım almışsın :) Güle güle dik. pantolonu da bekliyorum merakla . Ben hala cesaret edemiyorum pantolona :) Bir tane es kaza diktim etkinlik için , öyle kaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pantolon fena olmadı duruşu iyi .. Fermuar işi beni delirtmişti ama onuda çözdüm :) Sende dene bence kursa gidemediğimiz için deneye yanıla öğreniyoruz mecburen

      Sil
  9. geçmiş olsun canım.. acil şifalar. sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Geçmiş olsun bahar hanım bende gaziantep te oturuyorum kısa süre önce blogunuzu keşfettim nerdeyse yazılarınızın yarısını okudum diyebilirim çok beceriklisiniz maşallah nerden kumaş aldığınızı merak ettim adres verebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Rana Reyyan :) Kumaşlarımı Düztepeden alıyorum orada meşhur bir kumaşçılar sokağı var tam olarak nerede oturduğunu yazarsan sana tarif edeyim. Mail atabilirsin bana yorgunbahar@gmail.com

      Sil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk