3 Şubat 2016 Çarşamba

Yeni Mini Oyuncaklar..

 Ha gayret diye diye bitirdiğim amigurumi mini zürafam :) Kalıbını pinterestte ücretsin bulup kaydettim ve ördüm. Böyle mini mini durduğuna bakmayın yapboz gibi tam 10 ayrı parçadan oluşuyor.
 Güvenli gözleri Yasemin Kale'den almıştım. Bunu örerken Ören Bayan Dora kullandım ama açıkçası pek memnun kalmadım tığ ipin arasına çok takıldı, zorladı.
Bu sevimli tavşinin aynısını daha önce gri penyeden dikmiştim. Şimdi de beyaz polardan diktim daha sevimli oldu sanki :)
İkisi de hediye gitti, gittiği yeri mutlu etsinler inşallah :)

12 yorum:

  1. Çooookkk sevimli görünüyor. Elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Anne Güncesi :)

      Sil
  2. cok güzel ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok şekerler yaa ellerine sağlık canım benim. Yanlız bu oyuncak yapma işi baya sabır isteyen birşey aklına sağlık ben çıldırırdım valla ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım dikiş kadar pis değil ya oturduğun yerden oluyor, ütü derdi yok tela derdi yok :) O yüzden arada iyi oluyor :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. ellerine sağlık bacım
    muhteşemsin her zamanki gibi
    eskiden de oyuncaklarımızı dikerdi büyükler örmeyi bilmeseler de birer bez bebek mutlaka yaptılar bize sonra pilli akımlara kapıldık gittik eskiye dönüşü seviyorum ve çoook takdir ediyorum.. sevgiler.. ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El emeği ayrı mutluluk bence de. Hele işyerinde arkadaşlar görünce gözlerine inanamıyorlar, ne ara yapıyorsun bunları diye :) Teşekkürler ziyaretin için :)

      Sil
  5. Ay çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.İyi günlerde kullansın sahipleri..

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk