25 Mart 2010 Perşembe

Manken Kaprisi Bugünkü Yazımı Erteletti :))

 Bizim oğlan yeni bir adet başlattı. Sabahları uyanır uyanmaz bizim odanın perdesini sonuna kadar açıyor uyanayım diye. Sorun onun çok erken uyanması, benimde uyku problemimin olması... Çok dengesiz uyku düzenim var. Bazen günde 3-4 saat, bazen de 10-12 saat uyuyorum ve bir kere uyanınca tekrar uyumam çok zor oluyor. Aslında konunun bunla bi alakası yoktu ama neyse :)))

Dün öğleden sonra nadiren yapabildiğim birşeyi yaptım ve evde oturdum birkaç saat. Evde kimsenin olmadığı saatler benim özgürlük saatlerim. Ne "Kahve sana yaramıyor içmesene" diyen eşim, ne de "Anneeee, benimle boyama yap" diyen oğlum evdeydi. Bende oturdum makinamın başına ve Ahmet Kaan'a 3 tane daha ev pantolonu diktim. Ay pek bi hoşuma gitti açıkçası dikip dikip giydirmek. Neyse efendim onlar gelene kadar hava biraz karardı tabi, gece çekilen fotoğrafları da sevmediğim için fotoğraf işini sabaha bıraktım.

Sabah uyandığımda konu mankeni Ahmet Kaan bizim perdeyi sonuna kadar açmış, oturma odasına geçmiş boyama yapıyordu. Hemen koşarak fotoğraf makinasını ve pantolonları aldım ve "Ahmet bak senin fotoğrafını çekeceğim" diyip pantolonlardan bir tanesini giydirdim. Daha 1-2 poz çektim ki pil bitti. Ani bir atraksiyonla salona koşup yeni pilleri makinaya koydum ve katalog çekimlerine devam etmek istediğimde "Banane çekilmeyeceğim" şeklinde bir tepki aldım. Her ne kadar "Oğlum bak sana şunu alacağım, şunu vereceğim vs. vs." dedimse de Nuh dedi peygamber demedi çocuk. Bende sinirlenerek "Tamam benden birşey isteme sakın yapmam" dedim. Sonra o saldırıya geçti vurmaya başladı bana "Beni sevme, gülme.." Nedense benimde gülesim geldi. Ben güldükçe "Gülmeeeeeeeeee, gülüncek birşey yok bunda gülmeeee...." diyerek tarruza devam etti.
Şimdi bunları size niye anlatıyorum... Bende bilmiyorum :))Sadece bugün yayınlayacağım postu yayınlayamadığım için suçluluk duygusu mu hissettim ne :)) Sanırım artık pijama dikmekten de sıkıldım. Başka fikri olan var mı?
İşte bu da dün yarım saat oturma fırsatı bulduğum parktan bir kare

13 yorum:

  1. BAHARCIM YA BU ÇOCUKLARIN HEPSİ AYNI İNANKİ....OĞLUM BU ARALAR BENİ ÇOK ÜZÜO...BENDE SİNİRLENİYORUM BAZEN O BANA VALLA BZEN BENDE ONA PATLATIYORUM...SONRA ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA...ÇOCUK YETİŞTİRMEK NE KADAR ZOR YA....NAPCAZ BİLMEM..YANLIZ DİYALOG SÜPER ÇOK GÜLDÜM SİZE...BİZDE BAZEN BÖYLEYİZ İŞTE:)

    YanıtlaSil
  2. GÜNEŞ GELDİ KALKIN DİYOR BENİM FARE DE ÇOK TATLI BUNLAR YA KIZMA ŞÖYLE SIKA SIKA ÖP BENİM İÇİN.ŞAL ÖRMEĞE BAŞLA ÇOK ZEVKLİ ÇOK KOLAY YANINDAYIM BAŞLA SEN YETERKİ.NİNOŞUN ŞAL ÜRETİM MERKEZİ DİYE YENİ BİR BLOG MU AÇSAM NE YAPSAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ İSMİ

    YanıtlaSil
  3. Bütün çocuklar aynı sevgili Bahar.Güzel günler diliyorum sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. sevecen; canım valla annem beni bir fiske vurmadan büyüttü ama çok korkardık annemden yinede .. biz bu otoriteyi sağlayamıyoruz maalesef nedense.
    ninem; evet evet "ninoşun şal üretim merkezi" çok hoş oldu bu. akşama söz öpeceğim :)
    Belgin Hanım; bence de hepsi aynı ve oldukça afacan :))

    YanıtlaSil
  5. Kavga döğüş büyüyor çocuklar...

    Biz yarım da olsa gördük pantalonu. Amigurumi tavsiye edebilirim :)

    YanıtlaSil
  6. Baharcım Antep sıcak olur bilirim şimdiden yaz gelmiştir yün işlerini rafa kaldırman normal ama bizim memlekette hazirana kadar kış var tatlım....

    YanıtlaSil
  7. Hayal arkadaşlarım; canım benim o bir önce diktiğimdi :)) amigurumi örmüştüm bir uçak ama benim ona ördüğüm süreen daha kısa sürede bıktı :))

    Tatesal; haklısın canım burası dün 26 dereceydi :)

    YanıtlaSil
  8. banada bir ev pantlonu dikermisin
    iş arıyon kendine madem
    şaka bir yana çocukların bir anı diğerine uymadığından anlıyorum oğlunu canım uyku düzenin en kısa zamanda düzelir inş canım

    YanıtlaSil
  9. yolla ölçülerini dikeyim canım istediğin pantolon olsun sevimcim :))

    YanıtlaSil
  10. ne güzel anlatmışsın geçen bir gününü, zevkle okudum:))

    YanıtlaSil
  11. acemihobici; bazen blogun formatını bozuyorum ama elimde değil çok konuşasım oluyo :))

    YanıtlaSil
  12. Urfada oturuyorum Baharcım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. ay canım benim bu mankenler hep kaprisli oluyor demekki!

    ayrıca merak ettim bu çocuk hiç çorap giymezmi ? :)))

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk