17 Ağustos 2010 Salı

Karabatak Misali Bir Görünüp Bir Kaybolan Ben

Sanmayın tatile falan gitti de ortalıklarda görünmüyor diye. Tatile gitmeme yaklaşık on gün daha var. Sıcaklar o kadar bunaltıcı ki insanın birşey yapmayı canı istemiyor. Normalde Ramazan ayından etkilenmeyen bir insan olmama rağmen bu Ramazan benim için epey zor geçiyor. Yemekle pek aram olmadı hiçbir zaman, hatta bazı arkadaşlar fotosentezle bile beslendiğimi düşünüyorlardı :)) Ancak üzerine de çifter çifter sağlık sorunları birde Ahmet Kaan'ın okulunun tatil oması ve onun benim başıma kalması :) eklenince ilk defa bu kadar zor bir Ramazan geçiriyorum. Blogları gezmeme rağmen yorum yazamıyorum ve yorumlara bile cevap veremediğimden dolayı utanıyorum. :(( İnşallah tüm problemler hallolur da bende blog hayatına hızlı bir dönüş yaparım.
Şu resimde görmüş olduğunuz nesne keçeden bir kitap ayıracı. Sevgili eltim Tuba tasarladı kesti ve dikti. Keçeleri sağolsun Sevimciğim ta uzak yollardan alıp yollamıştı. Caillou aplikesinden sonra Tuba kitap ayracı yapımında kullandı. Fikrin orijinali sevgili Fosi'nin buluşmamızda hediye ettiği kuşlu kitap ayracıdır :))

8 yorum:

  1. tam düşünüyordum hani şu bir belirip kaybolan suyun üstünde hangi kuş diye lafı ağzımdan aldın sevgili bahar sen herhalde tatilden sonra aramıza geri döneceksin tam gaz

    YanıtlaSil
  2. Canım yaaa ben de geçenlerde andım seni, nedenini bilemiyorum ama aklıma geldin neler yapıyo diye :D Kapsama alanından çıkınca görüşürüz şekerim. Öptüm...

    YanıtlaSil
  3. kitap ayracı çok şirin yapan ellere selam olsun.

    herşey yolunda olsun yeterki yollar illaki buluşturur bizleri.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. iyi sahurlar.haklisin sıcaklardan mayışdik

    YanıtlaSil
  5. neval, umarım canım daha iyi olursam inşallah hızlı bir dönüş yaparım :)

    sibel, ilahi kız güldürdün beni :)) sanırım yaşamsal faaliyetlerim bir müddet daha alt seviyede olacak :))

    örgüçantam, amin amin bir iyileşeyim inşallah bomba gibi dönerim :))

    mormenekşeler, hoşgeldin :)) sıcaklar perişan etti hiç sorma

    tiryaki, bu su olayını damardan mı alsak ne, o kadar şişiyorum ki su içmekten koca bir göbeğim oldu :))

    YanıtlaSil
  6. Selam,
    Ben sendeki enerjiye hayranım zaten ama bazen hepimiz böyle şarj olmak için birşeyleri bekliyoruz. Tatilden sonra dönüşün muhteşem olacak bence bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Sıcaklar bitirdi bizi ya...

    YanıtlaSil
  8. Baharcığım fazla özletme kendini bir an önce yazılarına başla canım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk