28 Aralık 2010 Salı

Mutfak Önlüğü ve Bir İsteğim Var (1'den Fazla da Olabilir :)

Eskiden yılbaşı gelince kar yağardı ya da ne bileyim soğuk olurdu, sobamızın üzerinde kestane pişirirdik. Şimdi küresel olarak ısındık ya, bu gibi şeyler mazide hoş bir hatıra olarak kaldı.
Neyse efendim bunun konuyla bir alakası yoktu ama bir baktım bunları yazıyorum. Geçen güz hızımı almışken birde mutfak önlüğü diktim arkadaşıma. E kızına elbise dikip onun boynunu bükük bırakmak olmazdı değil mi:))
Fotoğraflarda belli olmasada çok hoş, simli ve ışıl ışıl parlayan bir kumaş. Üzerine keçeden aplike yaptım ve kar tanesi modelli yıldızlar diktim. Ama çok manidar oldu kırmızı kar taneleri :))

Hadi birde modellik yapayım dedim ama kendi modelliğimi de pek beğenmedim açıkçası :((
Sıra geldi isteklerime, lütfen dikkatlice okuyunuz :))
1- Bebek elbisesi kalıbı istiyorum ama bulamıyorum. Burda'larda genelde 3 yaş üzeri kalıplar var. Bir sürü pazen ve divitin kumaş aldırdım anneme ama kıyıp dikemiyorum çünkü işe yarar bir kalıp yok. Bu konuda yardım edelim boş geçmeyelim lütfen :)
2- İstanbul'da oturan ve/veya pazarlara gidip fink atarak şahane kumaşlar bulan arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen bütün kumaşları kendinize saklamayınız. Pasaj ya da blogunuz üzerinden de satış yapınız. Yabancı bloglarda görüyor imreniyoruz olmuyor böyle cık cık cık...
3- Yurtiçi Kargo firmasından nefret ediyorum ve kimseye bu firmayı kullanmamasını tavsiye ediyorum. Ne zaman bir paket gelecek olsa bin türlü sorun yaşıyoruz. En son sevgili Largefashion blogunun sahibesi Hatice hanım tarafından bana bir paket yollanmıştı ama geldiklerine dair bir haber kağıdı bile bırakmadan paketi iade etmişler. Ayrıca güya paket yollandığı gün tarafıma bir bilgi mesajı gelmişti ama mesajda verilen kodu girerek kargom nerde diye takip etmek istediğimde kodun geçersiz olduğunu yazdılar. Bir değil iki değil.... Ben bundan sonra asla ve asla Yurtiçi Kargoyu tercih etmeyeceğim, sizde etmeyin.
4- Özellikle yeni Blogger arkadaşlardan ricam lütfen yorum yazma kısmındaki kelime doğrulamayı kaldırsınlar. Hele benim gibi yavaş bilgisayarları olanlar için epeyce zor oluyor.

15 yorum:

  1. 3 ve 4. maddeye kesinlikle katılıyorum. Bende her seferinde Yurtiçi kargo ile sorun yaşıyorum, şikayetlerime rağmen tınmayan bir sistemleri var. Bende protesto ettiğimden kargoalrımı artık hep Ptt ile gönderiyorum fiyatlarıda gayet uygn..

    YanıtlaSil
  2. modelliğiniz hiçde fena değil ancak biraz boynu bükük çıkmışsınız bunun sebebide isteklerinizin birden fazla olması heralde:D Bu arada çok sevimli olmuş önlük ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. -kalıplı dikişe karşıyım ben:)))hatta teğele de karşıyım üzerine koyar keserim, iğneler dikerim:D
    gökten kırmızı kar yağarsa beeelki :)))
    -bizim burdaki yurtiçi kargo güzel çalışıyor,hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar:S
    -evet evet kelime doğrulamayı kaldırın:)

    YanıtlaSil
  4. Baharcım ellerine sağlık canım döktürmüşsün yine:)
    Yanlış hatırlamıyorsam bende 1 yaşın altında bebek kıyafeti kalıbı olacaktı, bir araştırmam lazım zira hem dergiler çok fazla hangisinde olduklarını bilmiyorum hem de evi yeni taşıdık herşey heryerde ortalık karmakarışık, ama sana en kısa zamanda sonucu bildirmeye çalışacağım, öptüm:)

    YanıtlaSil
  5. ben de yurtiçi kargoyu boykot ediyorum.adres doğru, telefon numarası var ama kargo geri dönüyor ne hikmetse anlayamadım...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Baharın elleri, 2.madde :) evet bugün salı ve ben pazara çıkacağım belirttiğinz üzere bizm pazara kumaş gelmiyor maallesef :( başka arzu ettiğiniz herhangi bir şey var ise hemen gönderebilirim.

    Önlük ise harkulade olmuş ellerinize emeğinize sağlık

    Güzellikleri paylaşmada buluşmak üzere sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  7. Baharcım kargoların hepsi aynı. Al birini vur ötekine. En iyisi aslından sana en yakın firma ile çalışmak. O zaman daha az sorun çıkıyor. Önlük pek bir güzel olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Çok sevimli olmuş.Güle güle kullansın esin hanım.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Baharcım müjdee:)))
    sabah sabah sana güzel haber vereyim, dergileri uzun uğraşlardan vede arayışlardan sonra buldum bugün belki fırsat bulamayabilirim herhalde yarına falan gönderiririm, bu arada bende adresin vardı bir değişiklik yok değil mi?

    YanıtlaSil
  10. çok şık bir önlük olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. kargolar ilk zamanlardaki gibi değil canım bende MNG kargoyla sorun yaşadım yayınlamıştım etkinlik armağanım paketten beş parça halinde çıkmıştı neyseki tamirini yapabildi . PTT kargoyu tercih ediyorum şimdi.

    önlük harika olmuş ellerine sağlık son madde ile bende dün yazdım link bıraktım resimli anlatımı var diye.

    mutlu yıllara sağlıkla ve güzelliklerle gelmesi dileğiyle.

    YanıtlaSil
  12. slm canım
    yurtiçi kargonun web sitesine şikayette bulundum ama bana geri dönülmedi
    ege bölgesini aradım müdürle konuştum ama geri dönmedi
    artık ısrarlarıma dayanamayan çeşme şubesi bana yardım edeceğini söyledi
    bundan çıkaracağımız sonuç: yurtiçi kargo kesinlikle ilk seçimimiz olmamalı....

    YanıtlaSil
  13. evett ,bencede yurtiçi kargo berbattt,ben daha geçen hafta yazdım bu konuyu bloğumda:)

    bir de ben de istanbulda oturanlardan ve pazarda fing atıp ucuz kumaşlar bulabilenlerdenim,nasıl kumaşlar istersin ki söyle bir bakınayım pazarda senin için:)

    YanıtlaSil
  14. kırmızı-beyaz güzelliği işte ;) ellerine sağlık.
    sevgiler..

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk