3 Mayıs 2013 Cuma

Uçuran Sweat, Güzel Fikir ve Akasya.. Ne kadar Alakasız Konu Varsa İşte :)

 Aslında hiç yazacak mecalim yok kendimi biraz bitkin biraz bıkkın hissediyorum. Bahar yorgunluğu beni yeni çarptı sanırım. Her nisan ayında mutad olarak 10 günlük baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ya bu sene havalar biraz geç ısındığından mayısa sarktı sanırım. Bu sıralar ne çok hastalandım yahu kendimden sıkıldım :) Allah dermansız dert vermesin çok şükür halimize.
 Gelelim sweatimize.. Kalıp Transformers aplikeli ile aynı yani ottobre dergisinden.

 İnternetten bir uzay mekiği çizimi bulup ekrana mulaj kağıdını dayayıp kalıp çıkarttınız mı işlem tamamdır :)
 Belediyenin yeni çalışması. Çok beğendim tebrik ediyorum. Bayat ekmeklerimizi artık evimizin önünde toplama kutusunda biriktiriyoruz. Çöpe atmayarak hem vicdan azabından hem vebalinden kurtuluyoruz.
Bu da bahçeden akasya ağacı.. Kokusuna bayılıyorum, sizinle de paylaşayım dedim..

23 yorum:

  1. Ahmet maşallah kocaman delikanlı olmuş ninem.sen de her gün daha bir becerikli oluyorsun maşallah.Mevsim değişikliği hepimizi çarpıyor geçecek inşallah.Aman kuzum fikir çok güzel de nimet atmayalım ne olur,bayat yemeği de öğrenelim öğretelim.dünyada en korktuğum şey ekmeği çöpe atmak.bizler savaş görmüş ana baba çocuklarıyız hep ekmeği karneyle alma bulamamaları dinleyerek büyüdük.Rabbim hiç birimize aratmasın ekmeğimizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ninem; çocuklar büyüyor, büyükler de daha bir büyüyor :) Çok teşekkür ederim özlemiştim güzel yorumlarını. Biz sizler kadar kıtlık görmediğimizden nimet kıymetini çok bilmiyoruz sanırım, bende sadece bayat diye atmam ama bazen unutuluyor küfleniyor kuşlara veriyordum böyle olunca içimde biraz rahatladı.

      Sil
  2. belediyeyi tebrik ediyorum..
    senide :) ne güzel bir swet olmuş ellerine sağlık canım benim..
    yakışıklı paşamı da öptümmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Nilgün Teyzesi :) Buralarda göremeyince özlüyoruz seni

      Sil
  3. Çok güzel olmuş sweat Ahmet iyi günlerde giyinsin inşallah,sana da geçmiş olsun aynı haller bizde de var...ekmek toplama kutusu çok iyi fikir,her ilde uygulansa iyi olur...hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tülinciğim, eskiler der ağaçlara su yürürken insanlarda yorgunluk olurmuş diye onun gibi birşey sanırım. Sanada hayırlı cumalar

      Sil
  4. Hayırlı cumalar bahar, oğlunun tişörtü çok güzel olmuş sadece aplikeyi mi yaptın yoksa tişörttemi sana ait. buarada belediyenizin uygulaması çok güzel inan bu konuda çok vicdan azabı çekiyorum galeta unu yapmak bayat ekmek köftesi yapmak biryere kadar oluyor aslında ihtiyaçtan fazlasını almamak lazım ama taze ekmek herzaman tercih sebebi oluyor. inş. buralarada o uygulama gelir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mesudeciğim sweat i de ben diktim. Dediğin gibi galeta unu da bir yere kadar çok iyi oldu bu uygulama

      Sil
  5. akasya harika görünüyor içim açıldı...çöp olayınıda belediye ne kadar iyi düşünmüş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryemciğim baktıkça kokladıkça benim de içim açıldı.

      Sil
  6. çok yakışmış yakışıklıya! maşallah! bu arada bayat ekmek toplama kutusu da süper fikirmiş. toplanan ekmekler ne yapılıyor acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antigone'm teşekkürler canım. Sık sık alıyorlar ama sütçü mü alıyor belediye toplayıp barınaklara falan mı götürüyor bilemiyorum.

      Sil
  7. Ahmet Kaan çok şanslı. Annesi güzel güzel ciciler dikip giydiriyor. Küçük bey poz vermekten usanmış demek. :)
    Alerjik bir durum sanırım Geçmiş olsun.
    Bu çöplerden bizim mahallede yok canım. Şahinbey belediyesiyse eğer buraya daha bırakmadı. Biz genelde apartmanın bahçe demirine asıyoruz. Ben sabah erkenden okula giderken köpekleriyle geçen bir bayan görüyorum o topluyor. Sanırım köpeklerine veriyor. Ben çoğunlukla kurutmaya çalışıyorum. Eğer küflenirse mecburen dışarıya bırakıyoruz. Kuruttuklarımı galeta yapıyorum bazen. Çorbanın yanında yerim. Bir de bizim yahni dediğimiz yemeğimiz var onu yaparım bayat ekmekle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim :)
      Sadece Şehitkamil'e özgü bir uygulama mı acaba? Çok iyi düşünülmüş. Bende bazen kurutuyorum ama misafir falan gelince illaki artan bayatlayan küflenen ekmekler oluyor.
      Bu arada kumaşçılara gitme şansın oldu mu hiç?

      Sil
    2. Daha gidemedim kumaşçılara. Okul ev arası mekik dokuyunca fırsat bulamadım. Evde çocuklar olunca koşa koşa geliyorum. Bir fırsatı bulunca hemen gideceğim. Hoşçakal.

      Sil
  8. Öncelikle geçmiş olsun, bahar havası hepimizi biraz çarpıyor sanırım. Uzay mekiği çok güzel olmuş, oğluna da çok yakışmış, ellerine sağlık. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili dshandmade :) Evet bahar biraz geç geldi etkisi hızlı oldu :)

      Sil
  9. geçmiş olsun.Akasyalar çok güzel;yorgunluğa iyi geldiğini söyleyeyim.blki banyonuza çiçeklerinden atabilirsiniz.Oğlunuza yakışmış;bir de yanaklarını şişirmeseymiş:))belediyenizin uygulamasını tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba içgüdüsel olarak beni cezbediyor olabilir mi o zaman bu akasyalar? Bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim. Ah şu çocuklara poz verdirmek ne kadar zor yahu :)

      Sil
  10. Canım selam,
    Havalardan olabilir. Çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık aplikesine bayıldım.poz verme işinin zorlugunu bende çok iyi bilenlerdenim:))by by....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol şekerim; bu bloggerların ne olacak hali bilmem bu mankenlerin elinden :)

      Sil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk