25 Temmuz 2013 Perşembe

Basit Bir Yenileme Projesi..DIY mı Desek?

 Ramazan ayından önce  toplu denetimler için eski çalıştığım müdürlüğe çekilmiştik. Bir sabah orada arkadaşımın odasında otururken onun bardak altlıkları gözüme çarptı. Sen bunları bana ver yenileyeyim dedim. Kaptığım gibi eve getirdim. Önce kenarındaki plastik parçayı ayırıp arasındaki kağıdı çıkardım.
Evde önceden ördüğüm papatyalar vardı. Her birine birer tane yerleştirip birde çiçek şekilli beyaz pullar doldurup kapattım. Arkadaşımın adıyla da uyumlu hoş bir yenileme oldu.
Bu arada blogları artık bloglovinden takip ediyordum ama farkettim ki blogger dan takip ettiğim bir çok blogu taşıyamamışım. Artık blogger ana sayfadan bakıp tam takibe devam edeceğim sanırım.
Herkese mutlu Ramazanlar :)

16 yorum:

  1. küçük bir dokunuş nasılda değiştirmiş resmi.. hep derim zevkli olmak başka bişiy.. hele hem zekli hem üretken olmak bambaşka bişiy..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu ne güzel yorum böyle göğsüm kabardı :)

      Sil
  2. Böyle daha güzel olmuş. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık süper bi yenileme olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir yenileme çalışması olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Eski ruhsuz halinden kurtulmuş
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. baharcım öncelikle sen buna dıy de:)) değişiklikte ferahlık vardır çok güzel olmuşlar...bloglavine gelince ya bende hiç bloglovainden bakmıyorum bloggera giriyorum okuma listesi çıkıyo karşıma ordan herkezin ne yaptığını bir bir görüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryemciğim teşekkür ederim. Evet alışamadım, bazı arkadaşların bloguna tesadüfen girdiğimde ben görmeden bir sürü yayın yaptıklarını gördüm. En iyisi blogger ana sayfadan izlemek

      Sil
  7. Ne güzel akıl etmişsin Baharcım,ne güzel ve zarif olmuşlar, bak bunlardan duvara pano da olurmuş, hazır çerçeve, aklında olsun :)

    YanıtlaSil
  8. sanki sihirli değnek deymiş gibi çok güzel olmuş süper fikir. düşüncene ve eline sağlık..

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk