17 Şubat 2015 Salı

Mini Bir Duyuru

Merhaba arkadaşlar, şu son dönemde yaşanan gelişmeler ve internette bazı grup ve arkadaşlarla yaptığım sohbetler üzerine blog ve facebook sayfamda bazı değişikliklere gidiyorum. Öncelikle çocuklarımın olduğu bütün fotoğrafları sildim bloğumun facebook sayfasında. Aynı işlemi blog üzerinde de yapmaya başlayacağım. Birkaç günümü alabilir sonuçta 6 yıllık bir emek var bloğumda ama çocuklarım herşeyden kıymetli ve bazı sapık insanların benim iyi niyetle koyduğum fotoğraflara sapıkça hislerle bakarak benim ve çocuklarımın ruh dünyasını kirletmesini istemiyorum. Kendi fotoğraflarıma da aynı işlemi uygulayacağım ya da bazı fotoğrafların yüz kısmını tamamen kapatacağım. Kişisel sayfamda zaten fotoğraflarımın büyük çoğunluğunun görünürlüğünü "sadece ben" olarak değiştirdim. Hepinize saygı ve sevgilerimle...

18 yorum:

  1. kararınla çok haklısın ki.. bende düşündüm aynı şeyleri. bir ara kızımın resimlerini kaldırmıştım sonra yeniden yayınlamaya başladım bu olaydan sonra bende yayınlamam artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim belki sebebi belli olmayan ruhi sıkıntılarımıza bile etkisi vardır.

      Sil
  2. Tebrik ederim.Çok hayırlı bir karar vermişsiniz.Allah Teala muvaffak etsin.Cümlemizi insî ve cinnî şeytanların vesvese ve desiselerinden muhafaza etsin.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin amin amin. Desteğiniz için çok teşekkürler

      Sil
  3. Çok haklısınız, doğru bir karar. Ben de fotoğraflarla ilgili sizinle aynı fikirdeyim.

    YanıtlaSil
  4. Çoktan yapmaliydin balım çok iyi bir karar tebrik ederim geç olsun güç olmasın ..g+ hesabından kolayca istediğin resimleri tek hareketle silebilirsin canım kolaylıklar dilerim Rabbim yavrularimizi muhafaza etsin inşallah ..Bu arada blogum 3 yaşını doldurdu bu vesileyle tüm şablon tasarimlarimi Cuma gününe dek tek fiyat yaptım yaptirmak isteyen herkese duyurmak isterim öpüyorum seni canım görüşmek üzere .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim gerçekten çok kolaymış silmek..

      Sil
  5. Çok haklısın aslında kendi fotoğraflarımı bile koyarken ben tedirgin oluyorum bakalım ona da birşey uydururuz manken almak şart oldu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende canım eskilerde çok fotoğraf var bazılarını askıda hiç çekmemişim, askıda da fotoğrafı olanlarda yavaş yavaş siliyorum kendi resimlerimi. Manken en güzel çözüm

      Sil
  6. Bence de en doğrusu bu. Blog arkadaşlarımız için sıkıntı yok ama bloglarımız sonuçta herkese açık. Ben de bir türlü yüzümüzün göründüğü fotoğraf koymamıştım, koyamamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zararın neresinden dönülse kardır diye düşünüyorum. Desteğin için teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Çok yerinde bir karar canım. Maalesef bazı mahluklar o resimlere senin benim gibi masumane bakmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın arkadaşım

      Sil
  8. Baharcım silmek yerine yüzüne kelebek kalp ,nazarlık gibi etiketler de yapabilirsin canım düzenlediklerini eskisi ile değiştirirsin çünkü fotoğrafların yazı içeriklerinle hep bir bütün oldu kararını bundan sonrası için uygulayabilirsin.
    Bir de sadece blogdan silsen bile google ortamın da kalıyor onları da silmek için özel programlar var sanırım bir bakarsın.
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkürler uyarın ve tavsiyen için. Bazı fotoğrafların yedekleri yok, şimdilik sildiklerimi zaman içerisinde düzenlerim inşallah

      Sil
  9. Baharcım yedeğe gerek yok sayfan da olanları tekrar bir dosyaya at düzenle değiştir çok zaman alacak iş bunlar ama yazılarının genel akışı bozulmaz :)

    YanıtlaSil
  10. Evet ben hiç bir yerde kündi resimmlerimi yayinlamiyorum. Blogumda da kizimin bir resmi var. Sevmem paylaşmayi. Blofuma bekıerim. Etkinliktün gelim.dim.

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk