22 Ekim 2015 Perşembe

Hayat...

Her ne kadar blogları gezinsem de kendi bloguma uğramayalı neredeyse 3 ay olmuş. Babam otuzundan sonra günlerin, yılların nasıl geçtiğini anlayamazsın derdi, çok haklıymış. Ha bugün ha yarın yazayım derken, biraz da instagramın verdiği anlık paylaşım olanağıyla pek çok blogger gibi ihmal ettiğim bir platform oldu burası. Gerçi şu sıralarda bazı gayretli bloggerlerin bloglarınıza dönün çağrısıyla biraz hareketlenme görüyorum.
Ben bloğumu açarken günlük hayatımdan bir şeyler katmama konusunda kararlıydım. Bana göre burası bir dikiş bloğuydu ve bloğun yayın akışını bozan gündelik hayata dair kişisel paylaşımlardan uzak durması gerekiyordu. Bu yüzden blogta duyuru şartı içeren birçok çekilişe bile katılmadım, takip edenler kendilerini hiç alakadar etmeyen konulara muhatap olmasın diye. Biraz bloğu güncel tutmak amacıyla iki satır karalayayım istedim bugün.
Yazmadığım süre içerisinde yaz tatili, arkasından yaklaşık bir ay süren hastalık süreci(ki daha tam anlamıyla atlatamadım) geçirdim. Hepimiz insan olmanın gerekliliği olarak bazen fiziken bazen ruhen zor zamanlardan geçiyoruz. Hele ikisi bir araya gelince çok daha zor oluyor.. İnsanlarla uğraşmak çok zor, hele ki değer verip zaman ayırdığınız maddi manevi fedakarlıklarda bulunduğunuz kişilerle olumsuz durumlar yaşayınca hayat bile çok can sıkıcı olabiliyor. Allah sağlık ve huzur versin hepimize, ki yaşamın en temel iki taşı bence. Sağlık ve huzur olmayınca geri kalan pek çok şeyin kıymeti olmuyor maalesef.
Dediğim gibi instagram üzerinden daha hızlı paylaşım yapıyorum, makineden çıkar çıkmaz bir poz çekip atıyorum, blog daha emek istediğinden süreç uzuyor ama burayı da terketmeyi düşünmüyorum. Onca yıllık emekten sonra neredeyse benim büyüttüğüm bir çocuk gibi burası da. Hala okuyanlar varsa selam eder, selam beklerim :)

14 yorum:

  1. Benden de selam ve sevgiler.. ;) Yazdıklarınla çok haklısın. Herşeyin başı sağlık ve huzur. Bu, birebir yazışmayalı zaman içerisinde de bizlerde neler atlattık. Bazen dayanamayıp paylaştığım oldu blogda. Burası benim içinde 3.çocuğum gibi oldu. Kopmak mümkün değil. Çok çok geçmiş olsun bu arada. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğrayıp selam verdiğin için çok teşekkür ederim :) Takip ettiğim blogların çoğu yazısını okuyorum ama uzun zaman hiç yorum yapmadığımda blog sahipleri haklı olarak hiç okunmadıklarını düşünüyor. Aslında okunuyoruz ama bilmiyoruz :) O yüzden ilgisiz bırakmamak lazım evladımızı :)

      Sil
  2. Bloga yazmak bana da zor geliyor. Hele ki son zamanlarda hiçbir şey dikemiyorken.
    İnşallah ben de sıkılıp bırakanlardan olmam, instagram çok cezbedici ve kolay geliyor gözüme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Nebihancığım senin işin benimkinden biraz daha zor :) Yorumları okuyorum, sürekli açıklama bekliyorlar senden :)) Tabii ki doğal bir şey öğrenmek isteyenlerin tam da arayıp bulamadığı gibisin :) Allah kolaylık versin, çocukların ufaklıkları hep böyle geçti bende ikinciden sonra uzun aralar verdim yazılara, hele de çalışıyorsan iki kat zorluğu var

      Sil
  3. Bende sendennim Baharcım yaa ne olacak bizim bu halimiz böyle :(( İnsan bırakmak istemiyor ama bir taraftan da zor geliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada canlı tutmak lazım canım, iyi kötü paylaşımda bulunmalı... En kalıcı sosyal platform bloglarımız. Bazen yakından takip ettiğim bloglar uzun süre yazmayınca merak ediyorum acaba bir şey mi geldi başına diye :)

      Sil
  4. ben de blogumu kızım için açmıştım ama kendimden gündelik hayattan hobilerimden bahsetmeye başlamıştım. şu günlerde ben de pek yazmıyorum aslında hepimiz aynıyız :)
    geçmiş olsun, blogu boş bırakmayın der ve kaçarım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de sevgiler sevgili Kerime :) Evet sanırım hepiiz aynı durumdan muzdaribiz o yüzden hemen harekete geçmek lazım

      Sil
  5. Ben bloğumdan kopamıyorum. Kimi zaman tek tük de olsa gelenler yine de yayın yapmayı seviyorum...Hoşgeldin:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzelini sen yapıyorsun arkadaşım, hoşbulduk :)

      Sil
  6. selam ne ıyı ettınız ses verdınız .. hoşgeldnz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizde ne iyi ettiniz de bloğuma geldiniz :) Sizde hoşgeldiniz, hoşbuldum :)

      Sil
  7. Durmak yok. Bloglarimiz da bizim yavrularimiz gibi.

    YanıtlaSil
  8. Blog bırakılır mi hiç Baharım..ne güzel insanlar tanıdım sayesinde ..seni de blog aracılığı ile tanıdım ..instagram facebook vs geçici tüketici alanlar sevemedim ama blog öyle mi..haberini alırsın hal hatır sorar hal hatır gözetlersin..aynı olamaz.

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk