17 Şubat 2017 Cuma

Bir Yelek Bir Elbise Bir Eldiven..

 Overlok makinesini çok büyük bir hevesle aldım ve kullanınca dikiş dikmeyi seven biri için kesinlikle alınması gereken bir makine olduğuna iyice kanaat getirdim. Ama benim küçük makinem kendi boyutundan kat kat büyük problemler çıkarıp duruyor, şu an yine serviste ve dikiş konusunda ağırdan almaya itiyor beni. Merak eden olursa Singer marka, aynı makineyi kullanıp çok memnun olanları gördükçe bende bir anormallik olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü ilk makinem de Singer di ve aynı bezdiricilikte arızalanıp durdu.
İlk fotoğraftaki yelek içi polar astarlı tam kışlık oldu, kapşonlu bir ceket kalıbından kol kısımlarını çıkarıp Pınar için diktim. Zaten artık çoğunlukla Pınar'a çalışıyorum. Ahmet büyüdükçe bedenine uygun kalıp tutturmakta zorlanıyorum, pratik kesilen şeylere de alışamadım gitti sanki illaki bir potluk olacak gibi geliyor. Pınara üst beden dikerken genelde body kullansam da alt bedenlerde elim gitmiyor bir türlü.
Elbisemiz de tam daire kloş, eteğinde yan dikiş yok yani. Üstü bodysinden kestim.


Parmaksız eldiveni de annem ördü ben süsledim. Adana da bile ne kadar lazım oluyor tahmin bile edemezsiniz :)

9 yorum:

  1. Ben Pınar'ın giysilerini resmen kıskanıyorum evet itiraf ediyorum ;)) Senin overloğun aynısı bende de var ve cidden çok memnunum. Bence sorun sende değil Singer her ürününü aynı kalitede üretmiyor malesef. İnşallah en kısa zamanda sorunu çözülür. Eldivene de bayıldım bu arada...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarıyla her zaman destek olan canım arkadaşım çok teşekkür ederim :) senin gibi bu işin ilmini bilen birinden güzel sözler duymak çok harika :)

      Sil
  2. her biri birbirinden güzel.. nereye baksam bilemedim.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık hepsi de birbirinden güzel.

    YanıtlaSil

Küçük bir yorum, Büyük bir mutluluk